Weergave Rooster Lijst
2 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Lasting Color Gel 056 BREAKFAST AT TIFFANY'S
  • Lange houdbaarheid
  • Intens glanzende nagellak
  • Prachtig volume effect
  • Drogen zonder UV-lamp
 2. Nail Lasting Color 100 Transparent
  • Keus uit vele kleuren
  • Makkelijk in gebruik
  • Droogt snel
  • Langdurig resultaat
Weergave Rooster Lijst
2 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Blauwe nagellak

JohnBeerens.com biedt een groot assortiment aan nagellak aan. Naast mooi verzorgde handen en voeten, is een mooi gelakte nagel in een trendy kleur natuurlijk een echte musthave!

Blauw is een mooie kleur nagellak die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Zo is blauw natuurlijk in verschillende tinten verkrijgbaar zoals donkerblauw, lichtblauw, kobalt, marine, turquoise, met glitter of met een matte finish.

Donkerblauw:

Donkerblauwe nagellak staat vaak zakelijk en netjes. Wanneer zwart de huid iets te bleek maakt, is een donkerblauwe nagellak een goede optie. Deze is toch donker, maar net iets lichter waardoor het geen groot contrast is met een lichte huid.

Overige tinten blauw:

De lichtere tinten van de kleur blauw staan vaak mooi in de zomer. Een mooi lichtblauwe nagellak staat erg mooi bij de gebruinde huid, en kan er zelfs voor zorgen dat de huid nog wat bruiner oogt. Daarnaast is turquoise, een kleur die tussen blauw en groen ligt, een echt zomers kleurtje. Vooral in combinatie met witte kleding is deze kleur een echte eyecatcher.

Kobaltblauw is nu een echte fashion kleur, die ook mooi matcht bij de huidige mode van nu!

Tip:

Gebruik altijd een base coat voordat je blauwe nagellak aanbrengt op de nagels. Dit voorkomt vergeling van de nagels.

Blauwe nagellak is verkrijgbaar van verschillende professionele merken op JohnBeerens.com zoals Pupa, The New Black en Orly.

Heeft u vragen over het aanbrengen van de nagellak of welke kleur blauw geschikt is voor u? Neem dan gerust contact op met ons BeautyCare team, wij helpen u graag verder!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje