Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
  1. Nail Lasting Color 100 Transparent
    • Keus uit vele kleuren
    • Makkelijk in gebruik
    • Droogt snel
    • Langdurig resultaat
Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Gouden Nagellak

Niets is feestelijker dan een mooie gouden nagellak. JohnBeerens.com heeft een grote hoeveelheid gouden nagellakken die je look een glamorous uitstraling geven!

Goud:

Wanneer elke nagel een gouden kleur heeft, ziet dat er erg luxe en chique uit. Zeker voor een feestje is goud een ideale kleur. Er zijn verschillende tinten goud, zo zijn er donkere versies, maar natuurlijk ook lichte. Sommige kleuren goud bevatten een shimmer, zoals die van Herôme, andere hebben een parelachtige afwerking, zoals die van Pupa. Wanneer je voor gouden glitter wil gaan, is Kardashian Beauty Nagellak in kleur Fairy Dust aan te raden.

Matchen met andere kleuren:

Gouden nagellak is op verschillende manieren te matchen. Zo kun je ervoor kiezen om elke nagel te voorzien van een goud kleurtje, maar wellicht is het ook mooi om te combineren met een andere kleur nagellak. Zwart, rood, zilver en wit zijn bijvoorbeeld kleuren die mooi matchen met goud.

The New Black heeft diverse setjes waarin goed te zien is met welke kleur goud het beste te combineren is. Zo bevat The New Black Demi Lovato Stylized de kleur goud samen met zwart en kleine studjes om een mooie nail art look te maken. Zwart met goud is altijd goed, en staat erg classy!

Wat ook een verassende combinatie is, is een fel turquoise kleurtje met goud te combineren. Dit is vooral mooi in de zomer. Deze combinatie heeft The New Black in haar Subculture Carnival setje.

Heeft u nog vragen over het gebruik van gouden nagellak? Neem dan gerust contact op met ons BeautyCare Team. Wij helpen u graag verder!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje