Weergave Rooster Lijst
2 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Lasting Color Gel 056 BREAKFAST AT TIFFANY'S
  • Lange houdbaarheid
  • Intens glanzende nagellak
  • Prachtig volume effect
  • Drogen zonder UV-lamp
 2. Nail Lasting Color 100 Transparent
  • Keus uit vele kleuren
  • Makkelijk in gebruik
  • Droogt snel
  • Langdurig resultaat
Weergave Rooster Lijst
2 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Grijze Nagellak

JohnBeerens.com bevat een groot aantal kleuren nagellak in het assortiment. Grijs is er hier één van. Een grijze nagellak kleur zorgt voor een verzorgde, nette look met een zakelijk tintje.

Grijs heeft verschillende tinten. Zo is er een zilveren kleur, maar ook een zakelijkere kleur grijs.

Grijs:

Grijs wordt vaak snel zilver genoemd. Een grijze nagellak is vaak wat donkerder dan zilver en kan zelfs neigen naar een zwarte kleur. Wanneer je voor een muisgrijze nagellak kiest, ogen de nagels erg rustig en zakelijk, waardoor de handen en/of voeten er erg verzorgd uitzien. De kleur grijs is ook te combineren met andere kleuren grijs, zoals donkergrijs of zilver. Hierdoor krijg je een speelse look!

Zilver:

Zilver is een mooie tint van grijs met een mooie shimmer, metallic look. Zilver is ideaal voor feestjes en mooi te combineren met andere kleuren. The New Black heeft mooie kitjes die laten zien met welke kleuren zilveren nagellak is te matchen. Zo is het mooi om met een donkerblauwe kleur te matchen, zoals in The New Black Advanced Ombré Stormy Vapor, maar ook met andere tinten grijs en zwart zoals in The New Black Original Ombré Graffiti.

Ook kun je ervoor kiezen om zilver op iedere nagel aan te brengen. Er zijn natuurlijk verschillende zilverkleurige nagellakken. Zo is er een zilverkleurige nagellak met een shimmer finish, deze is van Orly en heet Shine. In het assortiment van Orly zit ook een mooie zilverkleur met glittertjes, deze heet Tiara.

Mocht u nog vragen hebben over het gebruik van grijze nagellak, neem dan gerust contact op met ons Beauty Care Team! Wij helpen u graag verder.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje