We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Matte nagellak

Een keer wat anders dan een glanzende look? Ga dan voor matte nagellak. Deze nagellak geeft een modebewuste uitstraling  die net even anders is!

Matte finish:

Je kunt ervoor kiezen om iedere nagel te voorzien van een volledig matte look. De look is dan rustig en krijgt een pastelachtige afwerking. Een mooie mat grijze kleur zit in The New Black FashinMISTA.

Matte French Manicure:

Wat ook erg mooi is met een matte nagellak is een Matte French Manicure. In plaats van de nagel volledig mat te lakken, is het erg mooi om het witte randje van de French Manicure te vervangen voor een laagje matte nagellak. Het kan natuurlijk ook andersom. Het mooiste is wanneer de kleur niet of nauwelijks verschillen. The New Black heeft hier drie verschillende kleuren van die JohnBeerens.com aanbiedt: The New Black Super Swagger Ink Cream Shine, een zwarte kleur, The New Black Super Swagger Claret Cream Shine, een rode kleur, en The New Black Super Swagger Indigo Cream Shine in een blauwe kleur.

Tip:

Lak de nagel mat of glanzend. Plak daarna een plakbandje zodat je bijvoorbeeld een kruis kunt lakken in een andere afwerking. Heel handig om mooie strakke lijnen te lakken!

Heeft u nog vragen over matte nagellak? Neem dan gerust contact op met het BeautyCare Team, wij helpen u graag verder!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje