We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Paarse oogschaduw

Paarse oogschaduw laat vooral bruine en blauwe ogen knallen en zorgt voor een mooie, krachtige look. Paars is er gelukkig in diverse tinten, zowel licht als donker. Daarom is paars een perfecte oogschaduwkleur voor zowel dagelijkse looks als uitgaanslooks.

Dagelijkse look

Wanneer je paarse oogschaduw overdag wil dragen is het mooi wanneer daar een lichtere kleur paars voor wordt gebruikt. Dit houdt de ooglook rustig en verzorgd. Een mooie lila kleur is PUPA Vamp! Compact Eyeshadow in de kleur Frozen Metallic. Een mooie lila kleur met shimmer is PUPA Wet & Dry Eyeshadow in kleur Fairyland Pearly. Je kunt ervoor kiezen om paars op het gehele ooglid aan te brengen, het kan ook gemengd worden met bijvoorbeeld bruin of donkergrijs. Hierdoor krijg je meer diepte in de ooglook.

Avondlook

Ga je op stap of uit? Dan is een mooie diep paarse ooglook erg mooi en glamorous! Gebruik een mooie donkerpaarse kleur zoals die van PUPA Vamp! Compact Eyeshadow in Black Aubergine Satin. Dit is een erg mooie aubergine kleur paars. Wil je een paarse smokey eye? Dan heeft JohnBeerens.com een superhandig kitje in het assortiment, namelijk Christian Smokey Eyeshadow Palet Purple. Deze kit bevat zes oogschaduwen met ieder een nummer zodat je precies weet wanneer je welke kleur aan moet brengen!

Tip:

Vind je paars iets te heftig? Accentueer dan bijvoorbeeld de ooghoeken met de kleur paars. Daarnaast kun je ook je kwastje nat maken om een mooie paarse eyeliner te creëren. Hierdoor heb je een wat lichtere eyeliner dan zwart, en hoef je niet per se een perfect lijntje te maken!

Heeft u nog vragen over het aanbrengen van paarse oogschaduw? Neem dan gerust contact op met ons BeautyCare team. Wij helpen u graag verder!

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag