We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Aftershave balsem

Het is erg belangrijk om de huid goed te verzorgen na het scheren. Aftershave is een vloeibaar product die ervoor zorgt dat de huidirritaties en huidinfecties voorkomen worden. Er zijn verschillende varianten van een aftershave. Ook in de vorm van een balsem.  Bij JohnBeerens.com zijn er verschillende varianten daarvan

Het assortiment Aftershave Balsems

De Payot Soin Apaisant Apres Rasage is een kalmerende en reparerende balsem. Het zorgt voor het herstellen van de huid en voorkomt een branderig gevoeld na het scheren. Het product bevat geen alcohol waardoor het huidvriendelijk is. De balsem heeft ook beschermende vitamines zoals vitamine E, PP en B5. Dat geeft energie, werkt revitaliserend en versterkt en verbetert het zuurstof gehalte.

Een heerlijke, verkoelende balsem is de Medavita Shaving Products Homme Aftershave Cooling Balm. De aftershave geeft koeling, herstelt de huid en geeft het extra bescherming. De balsem is zeer geschikt voor een droge en gevoelige huid.

Voor een frisse en zachte huid is de Floid After Shave Balsem een goede keuze. Een niet al te vettige balsem die de huid hydrateert, kalmeert en verfrist. De huid wordt gevoed door de ingrediënten zoals de groene thee en tarwekiemolie.

Aftershave Balsem bestellen bij John Beerens

Een goede verzorging na het scheren is erg belangrijk. JohnBeerens.com heeft een ruim assortiment aan de aftershave balsems. Kunt u moeilijk een keuze maken of heeft u vragen over de werking van de producten? U kunt altijd contact met ons opnemen iedere werkdag van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: beautycare@johnbeerens.com

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje