We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Aftershave lotion

Een aftershave is erg belangrijk als verzorging voor na het scheren. JohnBeerens.com heeft verschillende soorten aftershave producten. Zoals de lotions die kalmerend en verzorgend zijn voor de huid.  

Keuze uit Aftershave Lotion

Een kalmerende gel voor de gevoelige huid is de Marbert Man Classic Moisturizing After Shave. Door de ingrediënten aloë vera en panthenol waardoor de ruwe huid optimaal verzorgt. Aloë vera heeft een geneeskrachtige en genezende werking en panthenol zorgt ervoor dat de huid soepeler en elastischer wordt.

Om de huid te laten herstellen na een scheerbeurt is de Proraso Original After Shave Liquid Cream erg fijn. Het is een vochtinbrengende aftershave die de huid zacht maakt en ervoor zorgt dat de huidirritaties en roodheid voorkomen worden.

De Men Aftershave Lotion van J Beverly Hills zorgt ervoor dat de huid heerlijk zacht wordt na het scheren. Het hydrateert de huid optimaal dankzij een mix van botanische extracten. De Lotion is erg huidvriendelijk doordat het geen sulfaten en parabenen bevat.

Aftershave Lotion bestellen

Zorg goed voor u huid na het scheren en bestel de aftershave lotion in onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen over de werking van de producten of over bepaalde merken? U kunt altijd contact met ons opnemen! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje