We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Deodorant roller

Bij lichaamsverzorging is de keuze van een goede deodorant erg belangrijk. De deo´s zijn in verschillende soorten en maten. Zo ook in de vorm van een roller. Sommigen kunnen beter tegen een roller dan een spray. Deze vorm van deodorant is zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Deodorant roller voor mannen

Voor het reguleren van de lichaamstemperatuur en afvoeren van giftige stoffen is de Matis Deodorant Roll'on een geschikt product. De roller bevat een antibacterieel bestandsdeel dat helpt de bacterie te neutraliseren. Zo wordt een naar luchtje voorkomen en het gewone transpiratieproces kan doorgaan zonder dat deze geblokkeerd wordt. Geen zin in vlekken op de kleding, maar wel een wens voor optimale bescherming die wel 24 uur duurt? De Matis Deodorant Homme Roll’On kan dit bieden met een aangename frisse geur. De deo is niet plakkerig en voelt aangenaam aan.

Deodorant roller bestellen

Geniet van de optimale bescherming en frisheid met onze deodorant rollers. Ze zijn makkelijk en snel te bestellen in onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen over de deo´s of over de merken? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje