We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Gezichtsreiniging voor mannen

Onze huid staat is iedere dag blootgesteld aan vuil en invloeden van buitenaf. Een goede gezichtsreiniging is ook voor mannen belangrijk. Zeker als u een dagcrème optimaal wilt gebruiken. Het product trekt namelijk beter in als de huid schoon is. Daarom is de combinatie van goede reiniging en een crème altijd heel fijn.

Gezichtsreiniging assortiment

Wilt u een luchtige gezichtsreiniging. De Skyendor For Men Daily Detox Face Wash is een reiniging met moussebasis voor het gezicht. Het uitwendige evenwicht van het gezicht  wordt hersteld, evenals dat de celvernieuwing wordt gestimuleerd. De extra zachte formule van de mousse zorgt ervoor dat de facewash dagelijks gebruikt kan worden.

Matis Reponse Homme Daily Exfoliating Face Gel is een gezichtsgel die het gezicht reinigt. Het is een verfrissende gel die het gezicht een mooie glans geeft. Zorgt ook voor meer elasticiteit van de huid.

Is er wens om de vuil, overtollig talg en dode huidcellen te verwijderen? Dan is de AHAVA Men Exfoliating Cleansing Gel daar echt geschikt voor. Het is een reinigingsegel met kleine korreltjes erin zorgen ervoor dat de poriën niet verstopt raken. Maakt de huid helder en zacht voor een frisse uitstraling.

Gezichtsreiniging bestellen

Wilt u een van deze fantastische reinigingsproducten bestellen? Ze zijn allenverkrijgbaar bij JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen over de producten of de merken? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten iedere werkdag van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag