We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Oogcrème voor mannen

De huid onder de ogen is erg gevoelig. Die kan niet zomaar ingesmeerd worden met dagcrème. Door de dagelijkse druk en stress kunnen er wat oneffenheden rond om onze ogen ontstaan. Tegenwoordig worden ook voor mannen hele goede oogcrèmes gemaakt. Bij JohnBeerens.com hebben we diverse soorten oogcrèmes van verschillende topmerken.

Oogcrèmes man bij John Beerens

Skeyendor For Men Eyebags Recovery Gel zorgt voor het verminderen van donkere kringen en wallen rondom de ogen. De gel bevat een speciale formule die de tekenen van stress bestrijdt. Het geeft weer een fris en ontspannen gevoel.

Om de tekenen van vermoeidheid zoals donkere kringen en wallen te verminderen, kunt u de Matis Eye Reviving Gel gebruiken. De biotechnische actieve ingrediënten verbeteren de microcirculatie van de huid waardoor donkere kringen worden verminderd en verlicht. De oog crème is geschikt voor alle huidtypes.

De AHAVA Age Control All-In-One Eye Care  gaat vermoeidheidsverschijnselen en problemen rondom de ogen tegen. Zo krijgen de ogen weer een jeugdige en frisse uitstraling.

Oogcrèmes man bestellen

De oogcrèmes van deze topmerken zijn verkrijgbaar in onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u vragen over de oog crèmes, de merken of komt u er gewoon niet uit? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautycare die iedere werkdag te bereiken is via het nummer:  +31 (0)13 530 2010 of [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje