We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Pre-shave crème

Voor het scheren is het belangrijk om de huid voor te breiden met de Pre-Shave producten. Het verzacht de baard en maakt de huid soepeler. Ook van de Pre-Shave producten zijn er verschillende varianten.

Pre-Shave Crème producten

Er is keuze uit drie producten van de Pre-Shave Crème bij JohnBeerens.com.  Proraso Sensitive Pre-Shave Crème is een product geschikt voor een gevoelige huid. Het bevat aloë vera, groene thee en vitamine E. Aloë vera staat bekend om een geneeskrachtige en helende werking, groene thee werkt verkwikkend op de huid en vitamine E helpt bij het herstel van de huid. Het product is huidvriendelijk, omdat het vrij is van kunstmatige kleurstoffen, siliconen, parabenen en minerale oliën.

De Proraso Original Pre-Shave Balsem Crème is een pre- en een aftershave crème die de huid voorbereid op het scheren. De eucalyptus en menthol verfrissen de huid. De crème opent huidporiën en maakt de baardharen zacht. Ook dit product is huidvriendelijk, omdat het vrij is van kunstmatige kleurstoffen, siliconen, parabenen en minerale oliën.

Proraso Sandalwood Pre-Shave Cream is zeer geschikt voor droge huid en wat dikker baardhaar.  De crème verzacht de baard en opent de poriën voor een beter scheerresultaat. Het product is vrij van parabenen en siliconen.

Pre-Shave Crème producten bestellen

Geef uw huid de juiste verzorging voor het scheren met de Pre-Shave Crème producten. Wilt u snel en optimaal genieten van een fijn scheerresultaat? Bestel dan de crèmes van Proraso via onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen over de werking van de producten of over het merk Proraso? U kunt altijd contact opnemen met onze beautylijn die iedere werkdag bereikbaar is van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje