Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
  1. CHI Matte Wax
    • Houdt het haar mooi in model
    • Perfect voor kortere kapsels
    • Wordt niet stijf of plakkerig
    • Vrij van SLS, sulfaten en parabenen
Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Wax voor krullend haar

Om de wilde krullen in toom te houden heeft JohnBeerens.com in het assortiment verschillende soorten wax speciaal voor krullend haar. Dankzij onze haarproducten zijn ook wilde krullen makkelijk te fixeren. Van medium tot sterke hold. In onze webshop is er genoeg keuze.

Keuze uit wax voor krullend haar

De Joico Creme Wax is ideaal om creatieve kapsels mee te creëren. Joico heeft een hele fijne wax, die zorgt voor een flexibele hold met een matte look. Dankzij het ingrediënt Aqualastik, een antioxidant uit de zee, krijgt het haar elasticiteit. De wax zorgt voor een mooie, gefixeerde bos krullen. Als het haar definitie en textuur nodig heeft dan is de Paul Mitchell Firm Style Dry Wax zeer geschikt. Langdurige fixatie met een beweegbare afwerking, daar zorgt deze verzorgende wax wel voor. Het helpt om de krullen te `bepalen` en het ingrediënt panthenol zorgt voor een natuurlijke glans.

Wax voor krullend haar bestellen

Hou uw krullen in toom dankzij onze Wax voor krullend haar. Wilt u al snel genieten van een goede en verzorgde styling? Bestel de haarproducten gemakkelijk en snel in onze webshop JohnBeerens.com. Kunt u geen keuze maken of misschien heeft u een vraag over de werking van de producten? Onze beautyspecialisten kunnen u helpen! Wij zijn iedere werkdag beschikbaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje