Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
  1. CHI Matte Wax
    • Houdt het haar mooi in model
    • Perfect voor kortere kapsels
    • Wordt niet stijf of plakkerig
    • Vrij van SLS, sulfaten en parabenen
Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Wax voor krullend haar

Om de wilde krullen in toom te houden heeft JohnBeerens.com in het assortiment verschillende soorten wax speciaal voor krullend haar. Dankzij onze haarproducten zijn ook wilde krullen makkelijk te fixeren. Van medium tot sterke hold. In onze webshop is er genoeg keuze.

Keuze uit wax voor krullend haar

De CHI Matte Wax is een sterk houdende wax met een matte finish. De wax is perfect voor kortere kapsels en krullen. Het haar wordt gedefinieerd en gefixeerd. CHI Matte Wax houdt het haar de hele dag in model en wordt niet stijf of plakkerig. Dit product is ook geschikt voor mannen.

Wax voor krullend haar bestellen

Hou uw krullen in toom dankzij onze Wax voor krullend haar. Wilt u al snel genieten van een goede en verzorgde styling? Bestel de haarproducten gemakkelijk en snel in onze webshop JohnBeerens.com. Kunt u geen keuze maken of misschien heeft u een vraag over de werking van de producten? Onze beautyspecialisten kunnen u helpen! Wij zijn iedere werkdag beschikbaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje