Matis Reponse Intensive Densifiance Restructuring Nachtcrème

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Beschermt de huid
  • Stimuleert de celvernieuwing
  • Geeft een comfortabel gevoel
  • Nachtcrème met geavanceerde verstevigende werking

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 3579200368236
Merken Matis
Inhoud 50 ml

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Matis Reponse Intensive Densifiance Restructuring Evening Care is een nachtcrème met een geavanceerde verstevigende werking. De crème beschermt de huid en zorgt tevens voor een comfortabel gevoel. Matis Reponse Intensive Densifiance Restructuring Evening Care stimuleert de celvernieuwing, geeft de huid meer uitstraling en verbetert de gelijkmatigheid van de huidsteint. Deze nachtcrème gaat het huidsverouderingsproces tegen en geeft de huid haar veerkracht terug. Matis Reponse Intensive Densifiance Restructuring Evening Care is geschikt voor alle huidtypen.

Gebruik:

Matis Reponse Intensive Densifiance Restructuring Evening Care wordt elke avond op een gereinigd gezicht en hals aangebracht. Vermijd hierbij dat de crème in de ogen komt.

Resultaat:

Matis Reponse Intensive Densifiance Restructuring Evening Care geeft de huid haar veerkracht en stevigheid terug en zorgt voor een egale teint.

Tip:

Voor een optimaal resultaat wordt Matis Reponse Intensive Densifiance Restructuring Evening Care gebruikt in combinatie met Matis Reponse Intensive Redensifying Concentrate.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag