We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Aloxxi Colourcare Hydrating

Aloxxi is geïnspireerd door de meest vooraanstaande Italiaanse mode, de kleurentechnologie en de haarverzorging. Aloxxi biedt diverse producten aan die geschikt zijn voor ieder haartype.

Zon beschermende conditioner

Het zonnetje is een vriend van iedereen. Want zeg eerlijk, wie wil nou niet lekker genieten van het mooie weer met een zonnetje erbij? Aloxxi heeft voor de schadelijke invloeden van de zon een oplossing. De Aloxxi Colourcare Hydrating helpt de haarkleur te beschermen tegen beschadiging van de zon. Zo blijft de haarkleur mooi zonder enige beschadiging van de zon.

Shampoo van heerlijke extracten

Aloxxi Colourcare Hydrating Shampoo bevat olijfolie en een melange van 10 anti-oxidant extracten waardoor de shampoo de kleur van het haar beschermt tegen de zon. Naast deze shampoo en conditioner is er ook een Leave-in Conditioner, lijn voedt het haar en zorgt ervoor dat het haar ontklit wordt. Aloxxi Colourcare Hydrating producten zijn geschikt voor elke haar kleur.

Beautycare afdeling

Wij van JohnBeerens.com willen het beste voor u. Onze haarspecialisten weten alles op het gebied van de nieuwe trends in de haarwereld en de beste styling producten. Zij willen u graag helpen met persoonlijk advies over het beste, passend product. U kunt contact opnemen met onze beautcare afdeling via +31 (0)13 530 2010 of stuur een e-mail naar [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje