We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Shampoo van Aloxxi

Aloxxi is geïnspireerd door de kleurentechnologie op gebied van haar kleuring en verzorging van de meest vooraanstaande Italiaanse mode. Door het gebruik van de Aloxxi producten wordt het haar gezond gehouden en beschermd. 

Droogshampoo

Aloxxi Dry Shampoo is een droogshampoo die ideaal is voor alle haarkleuren. Deze droogshampoo reinigt en verfrist het haar zonder dat het gewassen moet worden. Naast de Dry Shampoo is er ook een Aloxxi Colourcare Hydrating Shampoo, deze beschermt de haarkleur en maakt het haar weer levendig. Naast shampoo heeft Aloxxi ook conditioner

Shampoos voor iedere haarkleur

De Aloxxi Colourcare Volume Shampoo voedt het haar en zorgt voor volume. Naast deze shampoos is er ook een conditioner; Aloxxi Colourcare Hydrating Conditioner. Dit is een conditioner die helpt de haarkleur te beschermen tegen beschadiging van de zon. Aloxxi Shampoo producten zijn geschikt voor elke haarkleur.

Beauty for you!

Wij van JohnBeerens.com vinden het erg belangrijk om de beste service en adviezen te geven. Mocht u behoefte hebben aan persoonlijk advies of vragen hebben over onze producten, staan onze haarspecialisten graag voor u klaar! U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling; +31 (0)13 530 2010 of via [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje