We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Aloxxi Styling & Finish

Aloxxi biedt een groot aantal haarverzorgingsproducten aan die speciaal ontwikkeld zijn voor het geverfde haar. Het merk is geïnspireerd door de nieuwste kleurentechnologie, haarverzorging en de meest vooraanstaande Italiaanse mode. 

Beschermende styling spray

De Aloxxi Styling & Finish lijn heeft verschillende soorten producten die zorgen voor de optimale verzorging van het haar. Zo is er de Aloxxi Thermal Styling Spray die het haar tegen hitte zoals UV-straling beschermt. Daarnaast is er een Gelée die zorgt voor meer body en volume in futloos haar.

Langer genieten van gekleurd haar

Gekleurd haar heeft een goede verzorging nodig. Niet alleen omdat haarverf het haar kan beschadigen maar ook om de haarkleur langer te behouden. Aloxxi haarproducten heeft daar erg goed over nagedacht, deze haarlijn heeft producten die speciaal gericht zijn op geverfd haar. Een favoriet is de Aloxxi Essential 7 hair serum.. Dit serum biedt gekleurd haar bescherming en zorgt voor een glanzende, zijdezachte look!

Service met een glimlach!

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig en online het juiste product bestellen. Wij vinden het erg belangrijk om de beste service te verlenen. Onze haar specialisten weten alles op het gebied van de nieuwste haar trends en willen u erg graag helpen bij persoonlijk advies en vragen te beantwoorden! U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010 of stuur een e-mail naar [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje