Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Alter Ego is een Italiaans haarproducten merk dat al sinds 1946 aan het groeien is in de haarproducten industrie. Dagelijks worden de Alter Ego producten vernieuwd en verbetert om de schoonheid van het haar zo goed mogelijk te maken. Ook haarstylisten maken graag gebruik van de haarproducten. Het haar wordt verzorgd en gestyled tegelijk.

De Alter Ego Conditioners zijn er om het haar zo zacht mogelijk en doorkambaar te maken. Het haar zal na een shampoo wat stroef aanvoelen, maar met een conditioner zal het haar zacht en gehydrateerd zijn. Naast dat het haar zacht wordt zullen de gespleten haarpunten herstellen, waardoor het haar er gezond uit zal zien.

In het JohnBeerens.com Alter Ego Conditioner assortiment zitten een aantal conditioners, waaronder Alter Ego Hasty Sky Hi Volume conditioner, Alter Ego Hasty Divine Lux Glossing And Conditioning Fluid, Alter Ego Sol & Sun Instant Conditioner. Het haar zal naast het zachter aanvoelen er ook verzorgd uitzien.

Een goede conditioner is belangrijk, zorg altijd dat de conditioner bij het haar past. Zo zijn er conditioners speciaal voor onder andere droog, vet, beschadigd, futloos, krullend, steil en fijn haar.

Heeft u vragen over één van onze Alter Conditioners? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag