Weergave Rooster Lijst
5 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Nieuw Alter Ego Tropical Rehab Shampoo
  • Mild reinigend
  • Ontklit
  • Tropische extracten
  • Hydrateert
  • Herstelt uitgedroogd haar door de zon
  • Perfect voor gebruik na blootstelling aan de zon
Weergave Rooster Lijst
5 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Alter Ego is een Italiaans merk dat al sinds 1946 haarproducten verkoopt en nog steeds groeit in de haarproducten industrie. Dagelijks worden de Alter Ego producten vernieuwd en verbeterd om de schoonheid van het haar zo goed mogelijk te maken. Ook haarstylisten maken graag gebruik van de haarproducten. Het haar wordt verzorgd en gestyled tegelijk.

De Alter Ego Shampoos zijn er om het haar grondig te reinigen en vuilresten te verwijderen.

Alter Ego heeft een aantal shampoos in het assortiment. Zo is er de Alter Ego Hasty Hi Flier Volume Shampoo, welke zeer geschikt is voor fijn en futloos haar, omdat het haar voller wordt en meer volume krijgt van deze shampoo. Ook de Alter Ego Hasty Sleek Beauty Smoothing Shampoo zit in ons assortiment. Dit is een straightening shampoo die het haar dus nog steiler maakt.

Daarnaast zijn er nog een aantal shampoos die speciaal voor mannen zijn: Alter Ego M.A.N. Hair and Body, Alter Ego M.A.N. Dandruff Hair Shampoo en Alter Ego M.A.N. Daily Shampoo. De Alter Ego Sol & Sun Hair & Body Cleanser is ideaal voor op vakantie. Deze shampoo en body cleanser verwijdert het overgebleven vuil van zeezout en chloor, en zorgt ervoor dat het haar na de zon weer hersteld is. Ook hebben we een aantal kleurenshampoos in het assortiment, welke de intensiteit van de haarkleur versterken.

Heeft u vragen over één van onze Alter Ego Shampoos? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag