We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Alterna Caviar Infinite Color Hold

Milde, sulfaatvrije haarproducten waarmee je gekleurd haar verzorgt met minimale kleurvervaging en krachtige UV-bescherming!

Herken je het gevoel van tevredenheid wanneer je jouw haar net gekleurd hebt? Iedereen geeft jou complimenten over de kleur en je nieuwe look. Maar op gegeven moment vervagen zowel de complimenten, als de kleur in jouw haarlokken. Gelukkig heeft Alterna de oplossing voor dit probleem. Het luxe merk heeft de lijn Caviar Infinite Color Hold ontwikkeld om jou te helpen jouw haarkleur zo lang mogelijk mooi en fresh te behouden! De producten van deze lijn zijn sulfaatvrij en verzorgen je haar en de kleur op een effectieve wijze. Hierdoor blijft je kleur nóg langer mooi. Ook bevat het krachtige UV-filters die ervoor zorgen dat zonnestralen geen schijn van kans maken om je haarkleur te vervagen!


Kenmerken Caviar Infinite Color Hold

  • vermindert kleurvervaging
  • biedt UV-bescherming
  • dringt diep in je haar
  • geeft glans

Alterna Infinite Color Hold online bestellen

Ook zin om jouw haar een boost te geven met de luxe haarproducten van Alterna, bestel jouw producten op JohnBeerens.com en go pamper yourselfBestel je voor 22.00 uur dan ontvang je jouw bestelling morgen in huis. Twijfel je over welke haarproducten het beste bij jouw haar past, aarzel niet en neem contact met één van onze beauty specialisten: +31 (0)13 530 2010 of [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje