We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Alterna Caviar Repair

De Alterna Cavaiar Repair lijn bestaat uit 5 fijne producten die beschadigd, droog en futloos haar herstellen en tegengaan.

  • Alterna Cavair Repair Shampoo is een herstellende Sulfaat-vrije shampoo voor zeer droog en beschadigd haar. Naast het reinigen van het haar zorgt deze shampoo voor het intensief voeden en herstellen van het haar.
  • Alterna Cavair Repair Conditioner is een intensieve, voedende conditioner die het haar heerlijk zacht zal maken en het haar zal herstellen.
  • Alterna Cavair Re-Texturizing Protein Haarcrème: s een diep, herstellende leave-in behandeling voor poreus of ernstig beschadigd haar. De krachtige herstellende leave-in behandeling is geformuleerd met  eiwitten die helpen om het haar te herstructueren
  • Alterna Caviar Repair Fill & Fix Treatment Masker is een zeer herstellende, luxe behandelingsmasker met  eiwitten die helpen bij het herstructureren van het haar.
  • Alterna Multi Vitamin Hittebeschermende Spray is een multivitaminen spray. De spray is geschikt voor beschadigd en fijn tot dun haar. De Spray herstelt bestaande schade en voorkomt toekomstige schade.

Alterna Caviar Repair online bestellen op JohnBeerens.com

Wil jij ook jouw haar laten stralen met de producten van Alterna Caviar Repair ? Bestel ze dan veilig op JohnBeerens.com.Heb je vragen over de producten van Alterna Caviar Repair? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten. Zij weten alles omtrent de producten van Alterna. Telefonisch zijn zij bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje