We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Alterna Caviar Style

Alterna Caviar Styling is een favoriete productlijn van Alterna. Alterna is sinds 1997 een pionier in de wereld van luxe haarverzorging met de nieuwste technologieën en natuurlijke hoofdingrediënten. Kwaliteit, innovatie en uitmuntendheid staan op de eerste plek voor Alterna. Dit merk zet zo de standaard binnen de branche door het leveren van producten die doen wat ze beloven. Naast de milieuvriendelijke formules waarmee Alterna zich onderscheidt, is Alterna tevens het merk waar wereldwijd salon eigenaren, kappers en beautyartiesten de voorkeur aan geven.

Ingrediënten

Caviar, Seasilk, Hemp, Bamboo en Kendi Oil zijn een aantal van de innovatieve ingrediënten die dit merk in haar formules verwerkt in combinatie met haar eigen geavanceerde technologieën. Waaronder Enzymetherapy ®, een enzymsysteem dat zorgt voor een effectievere opname van de essentiële ingrediënten voor superieure keratine productie. En Color Hold ®, dat het haar beschermt tegen kleurvervaging door de zon en door het wassen. Alterna haarproducten leveren gegarandeerd uitstekende resultaten.

Milieubewust

Alterna is bewust van het milieu en uw gezondheid. De haarproducten collectie is gebaseerd op de filosofie dat wat ze uit hun producten laten, net zo belangrijk is als wat we er in stoppen. Het merendeel van de producten zijn vrij van: Sulfaten, Parabenen, Gluten, Ftalaten, Natriumchloride, Synthetische kleuren, DEA,TEA, Paraffine, Minerale Olie, Petrolatum & PABA.

Alterna Caviar Style online bestellen

Ook zin om jouw haar een boost te geven met de luxe haarproducten van Alterna, bestel jouw producten op JohnBeerens.com en go pamper yourselfBestel je voor 22.00 uur dan ontvang je jouw bestelling morgen in huis. Twijfel je over welke haarproducten het beste bij jouw haar past, aarzel niet en neem contact met één van onze beauty specialisten: +31 (0)13 530 2010 of [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje