Weergave Rooster Lijst
2 Items
per pagina
Aflopend sorteren
Weergave Rooster Lijst
2 Items
per pagina
Aflopend sorteren

American Crew Shampoo

De shampoo´s van American Crew zijn speciaal gemaakt voor de man! Deze producten bevatten natuurlijke reinigingsmiddelen. Het haar wordt verfrist en hersteld. Het resultaat is dat het haar weer een gezonde boost krijgt en er mooi verzorgt uitziet.

Het assortiment van de American Crew Shampoo

Er zijn verschillende shampoo´s voor verschillende haartypes. De American Crew Daily Shampoo is geschikt voor normaal tot vet haar. De American Crew Power Cleanser Shampoo is geschikt voor alle haartypes om zelfs de sterkste stylingproducten uit het haar te verwijderen. De American Crew Daily Moisturizing hydrateert de hoofdhuid en zorgt voor elasticiteit en glans in het haar. De American Crew Anti Dandruff + Sebum Control Shampoo is ideaal tegen droge hoofdhuid en voorkomt jeuk en roos. De American Crew Anti-HairLoss + Thickening Shampoo herstelt beschadigt haar en maakt het weer dikker. De American Crew Classic Grey Shampoo zorgt ervoor dat de gele tinten die grijze haar veroorzaken verwijderd worden. En tenslotte de American Crew Precision Blend Shampoo die voorkomt de kleurvervaging en verheldering van de grijze haar.

Online bestellen

Alle shampoo´s kunt u bij ons online bestellen bij JohnBeerens.com. Een goede shampoo  geeft uw haren weer een goede boost en een gezonde uitstraling. Wenst u meer informatie over de American Crew of de producten? Dan kan u contact opnemen met onze beautycare via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag