We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Annemarie Borlind Beauty Shot

Annemarie Borlind heeft vijf verschillende Beauty Shots ontwikkeld. Deze intensieve concentraten zijn perfect afgestemd op de behoeften van uw huidtype en geven direct een resultaat. U zal al na korte gebruiksduur zichtbare verzorgingsresultaten zien!

  • Korte inwerktijd
  • Veganistisch
  • Anti- allergene geurstoffen
  • Niet op dieren getest

De Beauty Shots

De Annemarie Borlind Beauty Shot SOS Sensitive is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.  De SOS Sensitive  is kalmerend en zacht voor huid. Daarnaast zorgt dit product er voor dat de huid minder rood is en ontstekingen worden vermindert. Hiernaast is de Annemarie Borlind Beauty Shot Hydro Booster een intensief concentraat dat speciaal ontwikkeld is voor de droge huid. Door het botanische hyaluronzuur  uit de Chinese Dithering paddenstoel wordt de huid gehydrateerd en verzacht. De Annemarie Borlind Beauty Shot Skin & Pore Balancer is zeer geschikt voor de gecombineerde huid.  Dit product vermindert overmatige talgproductie en ontstekingen van de huid. Daarnaast zorgt de Skin & Pore Balancer er voor dat de poriën verfijnt worden. Annemarie Borlind Beauty Shot Vitamin Energizer  is een intensief concentraat dat speciaal ontwikkeld is voor de vermoeide huid.  De grote hoeveelheid vitaminen zorgt er voor dat de huid optimaal gevitaliseerd en verfrist wordt. Annemarie Borlind Beauty Shot Anti-Aging Revitalizer is een intensief concentraat speciaal ontwikkeld om de huid te verstevigen.

Advies over de Beauty Shots

Geef uw huid de verzorging die het verdient met de Beauty Shots van Annemarie Borlind! Bij vragen over de producten van  Annemarie Borlind kunt u altijd terecht bij onze Beautycare afdeling! Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje