We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Annemarie Borlind Gezichtsreiniging

Annemarie Borlind is een merk dat de meest effectieve producten ontwikkeld op het gebied van huidverzorging. Zo heeft Annemarie ook een Gezichtsreiniging lijn ontwikkeld. Deze producten reinigen de huid zeer diep en laten een fijn en fris gevoel achter. Een goede gezichtsreiniging is de basis van uw huidverzorging.

  • Voor een diepe reiniging
  • Anti- allergene geurstoffen
  • Niet op dieren getest
  • Voor ieder huidtypen

De reinigingsproducten

De Gezichtsreiniging lijn bestaat uit vele producten. Zo is er de Annemarie Borlind Anti-aging Reinigingsemulsie. Deze zijdezachte emulsie reinigt de huid tot diep in de poriën. Na gebruik van dit product zal de huid fluweelzacht aanvoelen. Hiernaast is de Annemarie Borlind Rosentau Gezichtslotion bevat geselecteerde kruidenextracten die een samentrekkende werking hebben, waardoor de huid intensief vocht ontvangt en het hydraterend vermogen van de huid word gestimuleerd. Vervolgens is de Annemarie Borlind Eye Make Up Remover een milde make-up remover die de make-up zacht en grondig verwijdert. Gelijkertijd verkoelt, ontspant en versterkt deze oog make-up remover de huid rondom de ogen. Naast deze reinigingsproducten bestaat de lijn nog uit vele andere fijne producten!

Beautycare afdeling

Uw huid krijgt een grondige reiniging met de producten van Annemarie Borlind! Heeft u nog vragen over de producten van Annemarie Borlind? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje