We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Annemarie Borlind LL Regeneration

De LL Regeneration serie bevat het LL Bio-complex een combinatie van zeer effectieve, natuurlijke verzachtende middelen die de huid helpen er jonger en mooier uit te zien.

  • Verjongen de huid
  • Anti- allergene geurstoffen
  • Niet op dieren getest
  • Voor ieder huidtypen

De LL Regeneration lijn

Annemarie Borlind LL Regeneration Vital Masker laat de huid van uw gezicht er jonger en frisser uit zien. Het rijke masker verfijnt de huidstructuur, kan roodheid van de huid verlichten en revitaliseert de vermoeide huid. De Annemarie Borlind Regeneration Dagcrème is een intensieve dagbescherming die een droge en vochtarme huid ondersteund. De Annemarie Borlind LL Regeneration Dauwfrisse Gel is een buitengewone verkoelende gel die de droge, vochtarme huid voorziet van vocht en de huid een frisse uitstraling geeft. Hiernaast bestaat de lijn ook uit de Annemarie Borlind LL Regeneration Decolletécréme. Deze crème zorgt voor een strakke nek en een mooie halslijn. Naast deze fijne producten bestaat de LL Regeneration lijn nog uit vele andere producten!

Beautycare afdeling

Laat uw huid er weer jonger en frisser uitzien met de LL Regeneration producten! Mocht u nog vragen hebben over de producten van Annemarie Borlind , dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten. Zij geven u altijd het uitgebreid en persoonlijk advies. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje