We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Annemarie Borlind Nachtcrèmes

Tijdens de nachtrust worden beschadigde huidcellen gerepareerd en vernieuwd. Een goede nachtcréme draagt hieraan bij. Om het effect van de nachtcrèmes te verhogen is het van belang dat de huid goed met reinigingsproducten gereinigd wordt.

  • Voor een diepe verzorging
  • Anti- allergene geurstoffen
  • Niet op dieren getest

De nachtcrèmes van Annemarie Borlind

De Nachtcrème lijn bestaat uit vele producten. Zo is er de Annemarie Borlind ZZ Sensitive Nachtcrème. Deze créme is een intensief beschermende, herstellende en hydraterende crème. De Annemarie Borlind LL Regeneration Nachtcrème ondersteund de celvernieuwing en verzorgd een droge, vochtarme huid. Hiernaast is de Annemarie Borlind NatuRoyale Biolifting Night Repair  een anti-aging nacht crème die de vernieuwing van huidcellen bevordert. Daarnaast wordt de huid gevitaliseerd en de productie van elastine verhoogd.  Verder bestaat het assortiment nog uit vele andere fijne nachtcrèmes!

Advies over de nachtcrèmes

Herstel uw huid in de avond met de nachtcrèmes van Annemarie Borlind! Heeft u nog vragen over de producten van Annemarie Borlind? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje