We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Annemarie Borlind Naturoyale

Na meer dan 40 jaar ervaring van Annemarie Borlind is er de Naturoyale lijn ontwikkeld. Deze lijn stemt overeen met vele dermatologische eisen en is perfect voor de droge en wat rijpere huid.

  • Voor de rijpere huid
  • Anti- allergene geurstoffen
  • Niet op dieren getest

De Naturoyale lijn

De Annemarie Borlind NatuRoyale Biolifting Oog- en Lipcontourcrème is een crème die de gevoelige huid rondom ogen en lippen verwend en daarnaast de veroudering van de huid tegen gaat. De Annemarie Borlind NatuRoyale Biolifting Enzym-Peeling is een peeling die er voor zorgt dat het gezicht er gladder en fijner uit ziet. De lijn bestaat ook uit een nachtcrème. De Annemarie Borlind NatuRoyale Biolifting Night Repair  is een anti-aging nachtcrème die de vernieuwing van huidcellen bevordert. Daarnaast wordt de huid gevitaliseerd en de productie van elastine verhoogd.  Naast deze top producten bestaat de Naturoyale lijn nog uit vele andere fijne producten!

Advies over de Naturoyale lijn

Ga de veroudering van uw huid tegen met de producten van de Naturoyale lijn van Annemarie Borlind. Mocht u nog vragen hebben over de producten van Annemarie Borlind , dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten. Zij geven u altijd het uitgebreid en persoonlijk advies. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje