We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Annemarie Borlind Oogcréme

Om de dunne en kwetsbare huid onder uw ogen op de juiste manier te ondersteunen is speciale oogverzorging zeker een goede aanvulling op uw dagelijkse huidverzorging. Annemarie Borlind biedt vele oogcrémes aan die deze kwetsbare huid verzorgen.

  • Verfijnd rimpels en lijntjes
  • Anti- allergene geurstoffen
  • Niet op dieren getest

De Oogcrémes

De Annemarie Borlind Anti-Aging Oogcrème zorgt dat de oogleden worden gelift, waardoor de huid er minder vermoeid uit ziet. De Annemarie Borlind NatuRoyale Biolifting Oog- en Lipcontourcrème is een crème die de gevoelige huid rondom ogen en lippen verwend en daarnaast de veroudering van de huid tegen gaat.  Tot slot is er de Annemarie Borlind Oogrimpel crème. Deze créme is een natuurlijke behandeling die de vervroegde veroudering van de huid tegen gaat. Door middel van rijke plantaardige oliën wordt het huidoppervlak verzacht en vervagen lichte, droge lijntjes. Verder bestaat het assortiment nog uit vele andere fijne producten!

Beautycare afdeling

Last van een vermoeide uitstraling rondom uw ogen? Geen zorgen! Met de oogcrémes van Annemarie Borlind worden uw rimpels en lijntjes verminderd en zal u weer een frisse en jonge uitstraling krijgen. Voor een persoonlijk advies over de producten van Annemarie Borlind kunt u altijd contact opnemen met onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje