We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Annemarie Borlind Serums

Een serum is een aanvulling voor de verzorging van de huid. Het wordt vaak gebruikt naast een dag- en nachtcrème om de werking van deze crèmes te optimaliseren. JohnBeerens.com biedt meerdere serums aan van Annemarie Borlind, die allen een andere werking hebben.

  • Intensieve verzorging van de huid
  • Anti- allergene geurstoffen
  • Niet op dieren getest

De Serums

Annemarie Borlind Aquanature Effectief Vocht Serum is een effectief hydraterend serum met twee functies voor een jongere en frissere huid. De Annemarie Borlind Beauty Pearls Anti-Pollution and Sensitive Serum  beschermt de droge huid tegen negatieve milieu-invloeden en vrije radicalen. En de Annemarie Borlind NatuRoyale Biolifting Lifting Serum  is een natuurlijk opliftend serum. Dit serum bevat een Biolifting complex met witte truffel en zorgt er voor dat de huid ultiem gehydrateerd wordt om de ontwikkeling van nieuwe rimpels tegen te gaan. Verder bestaat de Serum lijn nog uit meerdere fijne producten!

Beautycare afdeling

Als u graag iets extra’s wilt geven aan uw haar, gebruik dan de Serums van Annemarie Borlind! Voor meer informatie over de producten van Annemarie Borlind kan u terecht bij onze beautycare. Hier krijgt u een uitgebreid persoonlijk advies over de producten. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje