We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Annemarie Borlind Shampoos

Een shampoo is uiterst belangrijk in uw haarverzorging. Niet alleen zorgt een shampoo ervoor dat uw haar grondig gereinigd wordt, maar het zorgt ook voor een diepe verzorging.

  • Voor ieder haartypen
  • Anti- allergene geurstoffen
  • Niet op dieren getest

De shampoos

De shampoo lijn van Annemarie Borlind bestaat uit vier verschillende shampoos met allemaal een andere werking. De Annemarie Borlind Volume Shampoo is een hydraterende reiniging die ideaal is voor fijn haar en zorgt dat het haar meer volume krijgt.  Last van beschadigd haar? Dan is de Annemarie Borlind Repair Shampoo de ideale shampoo. De shampoo beschermt tegen gespleten haarpunten en haarbreuk. De Annemarie Borlind Milde Shampoo is daarentegen een shampoo voor dagelijks gebruik. Deze shampoo zorgt voor een milde reiniging van de huid en biedt een zachte verzorging. Tot slot is er de Annemarie Borlind Anti-Roos Shampoo. Deze shampoo is ideaal voor de schilferige hoofdhuid. Naast dat de shampoo roos voorkomt en vermindert, geeft de shampoo ook een zachte reiniging.

Advies over de Annemarie Borlind shampoos

Geniet van een intense reiniging en verzorging van uw haar met de shampoos van Annemarie Borlind! Heeft u nog vragen over de producten van Annemarie Borlind of wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze Beautycare afdeling! Onze beautyspecialisten staan graag voor uw klaar om u advies te geven. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje