We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Annemarie Borlind Sun

Genieten van de zon, zonder u zorgen te maken over de schadelijke stralingen van de zon? Dit kan met de Sun producten van Annemarie Borlind! Niet alleen bestaat het assortiment uit vele zonnecrèmes, maar ook een aftersun en een zelfbruiner bevinden zich in de Sun lijn.

  • Beschermt tegen schadelijke zonnestralen
  • Anti- allergene geurstoffen
  • Niet op dieren getest
  • Voor alle huidtypen

De Sun producten

De Annemarie Borlind Sun Zonnecrème DNA Protect SPF 30 biedt een hoge bescherming tegen de zon en de actieve cel en DNA bescherming. De Annemarie Borlind Sun Zonnefluid SPF 20 biedt een medium bescherming tegen de zon. De zonnefluid is vrij van vet en is ideaal voor de zonneallergie gevoelige huid. De Annemarie Borlind Sun Sunless Bronze Zelfbruiner is ideaal om een gezonde bruine kleur zonder zon te realiseren. Slechts binnen een paar uur tijd krijgt de huid een egale bruine kleur. De Sun lijn bestaat naast deze fijne producten nog uit vele andere producten van Annemarie Borlind.

Advies over de Sun producten

Gebruik de producten van de Annemarie Borlind Sun lijn en geniet volop van de zon, zonder dat uw huid eronder hoeft te lijden.  Indien u graag meer informatie wenst over de producten van Annemarie Borlind en u graag een persoonlijk advies wilt krijgen, kan u contact opnemen met onze beautyexperts via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected], op de dagen maandag t/m vrijdag van 9:00- 20:30.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje