We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Annemarie Borlind ZZ Sensitive

Last van een gevoelige huid? Annemarie Borlind heeft de ZZ Sensitive lijn ontwikkeld speciaal voor de huid die snel geïrriteerd raakt. De producten beschermen, hydrateren en herstellen de huid en kalmeren de irritatie van de huid.

  • Voor de gevoelige huid
  • Anti- allergene geurstoffen
  • Niet op dieren getest

De ZZ Sensitive lijn

Annemarie Borlind ZZ Sensitive Nachtcrème is een intensief beschermende, herstellende en hydraterende crème. De Annemarie Borlind ZZ Sensitive Regenerative Oogcrème is een herstellende, kalmerende en gladmakende oogcrème. Deze crème zorgt voor de verzachting van de gevoelige huid rondom de ogen en vermindert rimpels. De Annemarie Borlind ZZ Sensitive Gezichtswater bevat zorgvuldige geselecteerde kruidenextracten die een kalmerend en een gebalanceerd effect hebben op de gevoelige en geïrriteerde huid.

Advies over de ZZ Sensitive lijn

Zorg dat uw huid weer irritatieloos en gekalmeerd wordt met de ZZ Sensitive producten van Annemarie Borlind!Wilt u meer informatie over de producten van Annemarie Borlind? Onze medewerkers staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zij hebben de kennis en ervaring om u een uitgebreid persoonlijk advies te geven over deze producten. U kunt onze Beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje