We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Babyliss Pro krultangen

In de jaren ‘60 is door een gerespecteerde Franse kapper de eerste elektrische krultang ontwikkeld. Sindsdien is er een flinke vooruitgang geboekt. De krultangen van Babyliss PRO zijn van hoge kwaliteit en innoverend qua technologie.

Perfecte krullen met de Babyliss krultang

De innovatie van de Babyliss PRO krultangen is verwerkt in de grootte van de krultangen. Babyliss PRO heeft qua diameter een van de grootste krultangen in het assortiment, namelijk de Babyliss PRO Titanium-Tourmaline 38mm. De krultangen zijn in verschillende diameters te verkrijgen waardoor er verschillende krullen kunnen worden gemaakt. De Babyliss PRO krultangen worden gelijkmatig warm en zijn zeer zorgzaam voor het haar. De Babyliss PRO krultangen hebben instelbare temperaturen en verschillende diameters. Door deze verschillende diameters en instelbare temperaturen is er een krultang voor iedereen. En voor wie geen keuze wil maken hebben we de Trio Airstyler met opzetstuk van 14, 19 en 24 mm, daarmee kunt u dus kleine tot normale krullen mee maken. Daarnaast heeft Babyliss PRO ook digitale krultangen. Op deze krultangen is de temperatuur nauwkeurig in te stellen.

Beautycare afdeling

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies, of heeft u vragen over de krultangen van Babyliss? U kunt altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten! Zij zijn bereikbaar via +31 (0)13 530 2010 of via [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje