We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Bumble and Bumble Cleanse and Condition

De cleanse and condition lijn van Bumble and Bumble zijn specifiek gericht op het haar een nòg betere verzorging te geven dan alleen het haar wassen met een shampoo. Het haar krijgt veel te voorduren en krijgt vaak schadelijke invloeden van buitenaf. Daardoor wordt het haar poreus en kan het dof en droog worden. Om dit allemaal te voorkomen is de cleanse and condition de perfecte verzorgingslijn!

Complete verzorging

Omdat het haar heilig is en snel poreus kan worden, wordt er sterk aangeraden om een complete verzorging aan het haar te geven. De cleanse and condition haarverzorgingslijn van Bumble and Bumble hebben alle verzorgingsproducten die als een diamant zijn voor het haar! Voor een complete behandeling bij beschadigd haar door chemische behandelingen is de Mending Masque het ideale product! Dit intensieve haarmasker zorgt ervoor dat de vochtbalans op peil blijft en het haar een mooie, subtiele glans krijgt. Om het juiste resultaat te krijgen is het aan te raden om het masker maar 1x in de week te gebruiken.

Beautycare afdeling

Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de producten van Bumble and Bumble of heeft u vragen? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje