We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Bumble and Bumble Color Minded

Om gekleurd haar mooi te houden zijn er allerlei trucs in de kapperswereld. Het haar verzorgen met de juiste producten die speciaal gericht zijn op gekleurd haar is toch wel de beste oplossing. Bumble and Bumble Color Minded is puur gericht op gekleurd haar en zorgt ervoor dat het haar zijn kleur niet verliest en langer zijn glans behoud.

Color Minded!

Hoe intenser de kleur, hoe stralender het haar is. Elke haarkleur is geschikt voor de fijne producten van Bumble and Bumble waardoor iedere haarkleur zijn intensiviteit behoud. Of het gaat om blond haar of zwart haar, het haar blijft zijn glans behouden en blijft gezond. De haarverzorgingsproducten van Bumble and Bumble Color Minded bevatten een shampoo en conditioner die het haar op een milde wijze reinigen en kleurvervaging tegen gaan.

Veilig online bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online deze fijne producten bestellen. Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen of heeft u vragen over de producten Color Minded? Vraag het onze beautyspecialisten! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje