We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Bumble and Bumble Finish and Refresh

Om het haar in het gewenste model te houden is een finish product ideaal. Een finish product zorgt ervoor dat het haar blijft zitten zoals gewenst is, dus krullend haar blijft gehele dag zijn krullen behouden en stijl haar blijft de gele dag in model. Bumble and Bumble heeft aan deze kleine details gedacht en heeft de beste finish en refresh producten op een rijtje gezet.

Shine like a diamond

Met de haarverzorgingsproducten van Bumble and Bumble is het een easy to go om te stralen met het haar. De producten van Bumble and Bumble zijn zo sterk gefixeerd op perfectie dat het heel makkelijk is om thuis het haar tot in de puntjes perfect te kunnen creëren. Geen tijd om het haar te wassen? No stress! Met de Bumble and Bumble Texture hair(un)dressing Creme creëer je heel makkelijk een "second“ day” look!

Veilig online Bumble and bumble bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online het juiste product van Bumble and Bumble bestellen. Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de producten van Bumble and Bumble of heeft u vragen? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje