We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Bumble and Bumble Prime and Style

De Bumble and Bumble Prime and Style haarverzorgingslijn staat voor pure perfectie. Het haar wordt letterlijk tot in de puntjes verzorgd en krijgt de ultieme, gewenste look! Het haar ziet er niet alleen geweldig uit maar het wordt tevens ook verzorgd en gevoed.

Make it wild!

Doe eens gek en breng je haar in een totaal ander model! Make it wild! Niets is onmogelijk en alle soorten kapsels zijn trendy op dit moment. Niet alleen met lang haar kan gespeeld worden, ook met te gekke korte bobline’s. Bumble and Bumble heeft speciaal voor de bobline de Bumble Brillianine. Met dit serum kan de bob in elk gewenst model gecreëerd worden en worde de strakke lijnen extra geaccentueerd. Liever een warrige beachlook? Bumble and Bumble bracht de eerste Surf Spray op de markt, die zorgt ervoor dat het haar er heerlijk warrig uitziet. Deze zoutspray geeft het haar volume en textuur waardoor het haar een gave beachlook krijgt en het net lijkt alsof je zo de zee uitkomt!

Beautycare afdeling

Voor alle beauty tips en adviezen kunt u bij onze beautyspecialisten terecht! Zij weten alles op het gebied van alle haarproducten en willen u graag helpen! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje