We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

BB Primers

De primers van Bumble and Bumble zorgen ervoor dat het haar voorbereid is op de styling. Zo zal het haar langer in model blijven zitten, maar wordt het haar ook beschermd tegen de hitte van stylingtools.

  • Voor ieder haartype
  • Bereidt het haar voor op de styling

De primers

JohnBeerens.com biedt verschillende soorten primers aan. Zo is er de Bumble and bumble Hairdresser’s Invisible Oil Heat/UV Protector. Deze primer zorgt ervoor dat het haar perfect wordt voorbereid op styling. Heeft een beschermende werking tegen UV-stralen en tegen de hitte van stylingtools. De Bumble and bumble Tonic Lotion is een primer voor mensen met normaal tot dik haar. Deze primer zorgt ervoor dat het haar makkelijk te ontwarren is. Hiernaast biedt de lotion bescherming tegen de hitte van stylingtools. Tot slot is er de Bumble and bumble Prep. Dit is een primer voor fijn en slap haar. Deze primer zorgt ervoor dat de pH-waarde van het haar teruggaat naar de natuurlijke staat. Biedt tevens bescherming tegen de hitte van stylingtools.

Beautycare afdeling

Heeft u nog vragen over de producten van Bumble and Bumble? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij geven u graag een uitgebreid persoonlijk advies over welke wafeltang het best bij uw haarsoort past. De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje