We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Bumble and Bumble Sumo

Om het haar tot in perfectie te kunnen stylen kan een goede wax niet ontbreken! Bumble and Bumble hebben de beste wax producten op de markt gezet en hebben overal aangedacht; hoe werkt wax op het haar? Is het geschikt voor iedereen? Hoelang behoud wax zijn stevigheid? Al deze vragen zijn het antwoord van de beste producten van Bumble and Bumble!

Perfectie tot in de puntjes

Een goede wax is de basis van de dag. Als het haar goed zit, kan de dag beginnen! De wax van Bumble and Bumble bieden alles wat iemand in een wax zoekt. Voor een wax die de gehele dag perfect blijft zitten en een sterke hold heeft, is de Sumowax een echte aanrader! Voor de gene die een wax zoeken die geschikt is voor ieder haartype wordt de Semisumo wax aangeraden. Deze wax is een fijne wax die ieder haartype in het gewenste model weet te krijgen! De perfecte wax voor fijn haar is de Sumotech. Voor iedere gelegenheid de juiste wax!

Veilig online Bumble and bumble Sumo bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online de juiste wax bestellen. Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de verschillende soorten wax van Bumble and Bumble? Vraag het onze beautyspecialisten! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje