We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Bumble and Bumble Surf

Een dagje strand of een heerlijke vakantie is altijd een weldaad voor het lichaam en geest. Het haar krijgt een heerlijke beach look na een heerlijke duik in de zee en het is ook nog eens goed voor het haar! Bumble and Bumble hebben de allereerste zoutspray op de markt gebracht waardoor de beach look heel makkelijk thuis na te bootsen is.

Beachy look

De beach look is helemaal hot op dit moment! Hoe handig is het om de perfecte spray of shampoo thuis te kunnen gebruiken waardoor de ideale beach look kan worden gecreëerd? De Surf sprays van Bumble and Bumble bevatten alles wat het haar nodig heeft; het geeft het haar meer volume en textuur, het haar wordt op een milde wijze gereinigd en er ontstaat een warrige beach look! Voor wat droger haar heeft Bumble and Bumble de surf infusion. Deze zoutspray bevat olie waardoor het droge haar een natuurlijke glans krijgt en het haar wordt gevoed.

Beauty afdeling

Bij JohnBeerens.com kunt u altijd terecht met al uw vragen of behoefte aan advies. Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar en geven u graag advies! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje