We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Bumble and Bumble conditioners

Het haar is heilig en verdient de beste verzorging om het haar in balans te houden. Bumble and Bumble bieden het haar een walhalla aan de beste conditioners die perfect passen bij de shampoos van Bumble and Bumble. Aan de kleur van de conditioner is te zien hoe mild of hoe zwaar de conditioner voor het haar is. Naast conditioner heeft Bumble and Bumble ook shampoo in het assortiment. 

Aanvulling op het haar

Een conditioner is een aanvulling op het gebruik van een shampoo. Bij een conditioner wordt aangeraden om dezelfde conditioner te gebruiken als de shampoo voor het haar. Het haar heeft namelijk extra voeding nodig en is dan ook erg gehecht aan het gebruik van hetzelfde product als het gaat om haarverzorgingsproducten. De invisible oil conditioner zorgt voor zijdezacht en pluisvrij haar. Het haar wordt beschermd tegen haarbreuk waardoor het zijn gezonde conditie behoud. Voor droog en beschadigd haar raadt Bumble and Bumble de Gentle super rich aan. Deze conditioner behoud het vochtbalans waardoor het haar in een gezonde staat verkeerd en zijn natuurlijke glans terug krijgt.

Veilig online Bumble and bumble bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online de juiste conditioner bestellen. Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de conditioners van Bumble and Bumble of heeft u vragen? Vraag het onze beautyspecialisten! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje