We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Bumble and Bumble Curl Care

Bumbe and Bumble is het bekende merk van Michael Gordon. Met deze producten streeft hij naar perfectie op het gebied van haarverzorgingsproducten. Zo heeft hij verschillende lijnen ontwikkeld waardoor er altijd een lijn is die past bij uw haartype en wensen. Iedere haarverzorgingslijn heeft zowel een goede shampoo als verschillende styling-en finishing producten. De Bumble and Bumble Curl Care lijn is een van deze fijne lijnen die zich richt op alle soorten krullend haar.

De beste producten voor krullend haar

Bumble and Bumble Curl Care richt zich op de ultieme verzorging voor krullend haar. De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, crème, primer, mousse en een gel. Hierdoor is het een complete lijn om het krullende haar optimaal te verzorgen en te stylen.

Volgens onze beautyspecialisten is de Bumble and Bumble Curl Style Defining Creme een echte aanrader. Dit is namelijk een fijne creme die krullend haar meer textuur en definitie geeft. De crème ontdoet het haar van pluis, voedt en hydrateert de krullen. De crème heeft een fijne textuur en zorgt ervoor dat de krullen kunnen genieten van een prachtige natuurlijke glans.

Bestel eenvoudig en veilig bij JohnBeerens.com

Voorzie uw krullen van een optimale verzorging met de producten van Bumble and Bumble Curl Care. Verzorgd haar is immers essentieel voor een uitmuntende uitstraling. Wilt u graag meer informatie over de producten van Bumble and Bumble? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten. Op werkdagen zijn zij te bereiken op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje