We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

BB Man

Bumble and Bumble beschikt over meerdere producten die ook voor de man te gebruiken zijn. De lijn bestaat uit meerdere primers, shampoos, conditioners, wax en haarsprays.

  • Brengt het haar in model
  • Verzorgt het haar
  • Voor ieder haartype
  • Voor mannen

De producten

Bumble and bumble Sumotech geeft een matte look en heeft een sterke, flexibele hold. Het haar blijft gedurende de dag modelleerbaar. Bumble and bumble Sumotech wordt niet stijf en geeft extra volume aan het haar. Bumble and bumble SumoWax heeft een hoge glans en een sterke hold. Met deze wax blijft het haar perfect in model zitten. Bumble and bumble Surf Foam Wash Shampoo geeft het haar een echte vakantielook. Het haar zit hetzelfde als na een dagje zonnen en zwemmen in de zee. De shampoo reinigt het haar op milde wijze en voegt volume, body en textuur toe. Perfect om een beachy look te creëren.

Beautycare afdeling

Bestel vandaag nog de BB Man producten en krijg ze morgen al thuisbezorgd! Heeft u nog vragen over de Bumble and Bumble producten? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00-20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje