We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Bumble and Bumble Shampoos

Bumble and Bumble heeft erg goed nagedacht over het ontwerp van de shampoos. Hoe lichter de kleur van de shampoo, hoe milder de behandeling is. De donkere shampoos zijn wat steviger voor het haar en daar is dan ook een conditioner of een masker sterk aan te raden.

De ideale verzorging voor het haar

Heeft het haar 1x gebruik gemaakt van de Bumble and Bumble shampoos, dan kan het haar niet meer zonder. Is het haar erg gezond dan is een milde shampoo aan te raden. De Quenching Shampoo is de mildste shampoo die Bumble and Bumble heeft en zorgt ervoor dat het haar op een milde wijze wordt gereinigd en is geschikt voor droog haar. Voor een sterkere shampoo is de Sunday Shampoo aan te raden. Deze shampoo is voor dagelijks gebruik en wordt gezien als een “wekelijkse detox behandeling”. Bij bijvoorbeeld de Quenching Shampoo is het aan te raden om de hele haarverzorgingslijn te gebruiken; de shampoo, conditioner en eventueel een verzorgend haarmasker.

Beauty for u!

JohnBeerens.com vind het erg belangrijk om de beste service en het beste advies te geven! Onze beautyspecialisten weten alles op het gebied van de juiste shampoos en willen u daar graag bij helpen! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje