We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Christian Nepwimpers

Nepwimpers zijn in deze tijd helemaal hot. Het uiterlijk is vaak het visite kaartje voor een eerste indruk en dat wil men zo goed mogelijk over laten komen. Christian cosmetics vind het erg belangrijk om nepwimpers zo natuurlijk mogelijk te laten lijken en heeft verschillende soorten wimpers ontworpen zodat iedereen de juiste wimpers kan aanbrengen.

Verleidelijke blik

De nepwimpers van Christian geven stuk voor stuk een verleidelijke look aan het gezicht. Voor een feestje, een evenement of voor de normale dag, de wimpers van Christian toveren de ogen in een handomdraai naar een zwoele blik! Een echte aanrader zijn de eyelashes “Aleen”. Deze nepwimpers zijn vol en geven de normale wimpers meer volume. De wimpers blijven lang zitten door de handige lijm die bij de wimpers zit.

Beautycare afdeling

Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de nepwimpers van Christian? Onze beautyspecialisten helpen u graag om persoonlijk advies te geven en al uw vragen te beantwoorden! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje