We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Christian Oogschaduw

Oogschaduw is naast mascara het meest gewilde make-up artikel. Christian vond dat er voor iedere gelegenheid de perfecte oogschaduw moest zijn en heeft verschillende oogschaduws op de markt gebracht. Voor iedere gelegenheid een andere look, met de oogschaduw producten van Christian is de perfecte Hollywood look zo gecreëerd!

Smokey eye effect

Een smokey eye is niet alleen een smokey eye in het zwart maar in verschillende kleuren. De smokey eye producten van Christian zijn er in de kleuren zwart, paars, blauw en bruin. Deze kleuren passen bij de kleuren van het oog en zorgen ervoor dat de ogen nog beter tot zijn recht komen door de lichte kleuren van de make-up. Naast de smokey eye heeft Christian een highlight potlood die net onder de wenkbrauw kan worden aangebracht zodat de wenkbrauw nog beter wordt geaccentueerd.

Veilig online bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online bestellen. Onze beautyspecialisten vinden het erg fijn om advies te geven over het product wat het best bij u past! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje