We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Christian Wenkbrauwverf

De wenkbrauwen zijn belangrijk als het gaat over het uiterlijk. De wenkbrauwen geven het gezicht de juiste vorm en kunnen erg verschillen in kleuren en in vormen. Christian wenkbrauwverf is speciaal gericht voor de wenkbrauwen en deze wenkbrauwverf blijft 24 uur zitten! Het geeft de wenkbrauwen vorm, een subtiele kleur en de eerste aanblik van het gezicht is meteen compleet.

Makkelijk in gebruik

De producten van Christian wenkbrauwverf zijn makkelijk in gebruik en ideaal om thuis te gebruiken. Bij de wenkbrauwverf zit een plastic mal waar de wenkbrauw in gelegd kan worden zodat de wenkbrauwverf gemakkelijk kan worden aangebracht. Naast de wenkbrauwverf heeft Christian ook een wenkbrauwpotlood, dit handige wenkbrauwpotlood brengt de wenkbrauwen in het gewenste model door het fijne borsteltje wat aan het potlood zit.

Veilig online Christian bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online het juiste product bestellen. Vind u het fijn om advies te krijgen over de wenkbrauwverf van Christian? Onze beautyspecialisten willen u graag helpen! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje