We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Cloud Nine Accessoires

De accessoires die Cloud Nine in het assortiment heeft, zijn speciaal gericht op het verzorgen en voeden van het haar. Deze fijne producten zorgen ervoor dat het haar een optimale, gezonde glans krijgt en prachtig in model komt en blijft.

Volumineus als een wolk dankzij Cloud Nine

Om een volumineus kapsel te creëren is alleen haarlak en wat trucs niet voldoende. Cloud Nine heeft accessoires ontworpen om een volumineus en verzorgd kapsel te creëren! De Cloud Nine rollers zorgen er in een handomdraai voor dat het haar een enorme volume boost krijgt zonder dat het haar beschadigd wordt. Om een optimaal resultaat te krijgen tijdens het gebruik van deze rollers raad Cloud Nine de Clips aan. Deze Clips worden gebruikt om de rollers vast te houden op het haar zodat het resultaat nog beter wordt!

Veilig online Cloud Nine bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online het juiste product bestellen. Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen of heeft u vragen over de producten van Cloud Nine? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! U kunt altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag