We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Cloud Nine Styling

Voor de laatste finish in touch is een goed styling product erg belangrijk voor het haar. Er zijn talloze styling producten op de markt met ieder een eigen kwaliteit en ieder een ander resultaat. Cloud Nine heeft alleen de beste styling producten op de markt gebracht die perfect zijn voor het haar en die zijn kwaliteiten laat zien in het haar!

Verzorgende styling producten

Cloud Nine heeft alleen maar verzorgende styling producten in het assortiment. Dit omdat het haar veel in contact komt met hitte tools en schadelijke invloeden van buitenaf. Om een styling product te gebruiken vòòr het gebruik van een föhn is de Magical Quick Dry een aanrader! Dit styling product halveert de droogtijd van het haar, beschermd het haar en gaat pluis en statisch haar tegen. Om een optimale verzorging te geven aan het haar heeft Cloud Nine een duo pakket ontworpen waardoor het haar een nog betere conditie krijgt en een prachtige glans over het haar verschijnt!

Veilig online bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig online het juiste product bestellen. Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de producten van Cloud Nine kunt u altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling. Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! Onze beautyspecialisten zijn bereikbaar via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje