3 Items
per pagina
Aflopend sorteren
3 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Waarom een Tonic van Color Wow

Tegenwoordig verven veel mensen het haar. Omdat er net even een wens is naar een ander kleurtje of misschien om de grijze lokken te bedekken. Maar het haar kan wel onder lijden, door de schadelijke zuren die in de verf zitten. Denk aan waterstofperoxide en ammonia. Wanneer het mengsel op het haar wordt aangebracht, ontstaat er een chemische reactie die het haar doet opzwellen, waardoor de kleurstoffen kunnen worden opgenomen. Het haar heeft daarna wel een goede verzorging nodig en daarvoor zijn de tonics van Color Wow meer dan geschikt voor.

Color Wow Tonic

De Tonics van Color Wow zijn fantastisch voor geverfd haar. Door de chemicaliën die in de verf zitten kan het haar worden aangetast. Daarna heeft het een goede verzorging nodig die de kleur mooi en fris houdt. De Color Wow Coconut Cocktail hydrateert het haar en geeft het kracht en flexibiliteit. Met deze tonic krijgt het haar een extra boost. Voor het haar dat volume heeft verloren door het verven, is de Color Wow Carb Cocktail goed te gebruiken. Het geeft het haar meer volume en de lokken worden ook nog hersteld door de keratine en eiwitten die in het product zitten. Zijn de haarpunten gespleten of gebroken dan is de Color Wow Cale Cocktail de redder in nood. Dit product is namelijk speciaal ontwikkeld voor door het verven beschadigd haar. Het voordeel van deze tonics is dat deze niet uitgespoeld hoeven te worden.

Color Wow Tonic bestellen

De drie varianten van de Color Wow Tonic, zijn veilig en snel in onze webshop te bestellen. Heeft u vragen over de tonics of over Color Wow? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag